breaking news Νέο

Β' Κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Καψόχωρα και Διαβατός πεντάσφαιροι

Β' Κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Καψόχωρα και Διαβατός πεντάσφαιροι

Με πεντάρες συνέχισαν την πορεία τους στα πλεϊ οφ της Β' κατηγορίας η Καψόχωρα και ο Διαβατός με αποτέλεσμα η μεταξύ τους διαφορά να παραμείνει στους 6 βαθμούς. Να επαναλάβουμε πάντως ότι η ομάδα που θα παρει την πρώτη θέση μετά την ολοκλήρωση των πλεϊ οφ, αναδεικνύεται πρωταθλήτρια της κατηγορίας όμως το εισιτήριο για την άνοδο στην Α' κατηγορία εκτός από την πρωταθλήτρια κερδίζει και η ομάδα που θα τερματίσει στην 2η θέση. Στην 3η θέση που με προϋποθέσεις κερδίζει την άνοδο (θα το αποφασίσει η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ Ημαθίας μετά την ολοκλήρωση όλων των πρωταθλημάτων) βρίσκεται ο Σταυρός που έχασε στο γήπεδο των Τρικάλων από την Καψόχωρα με 5-2, με διαφορά 4 βαθμών από τον Ολυμπιακό Νάουσας που κέρδισε 2-1 στο γήπεδο του την Αγία Βαρβάρα ενω στις νίκες επανήλθε και ο Διαβατός με αντίπαλο τον Αχιλλέα (5-1).

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πλεϊ οφ

Καψόχωρα - Σταυρός         5-2

Διαβατός - Αχιλλέας   5-1

Ολυμπιακός Ν. - Αγία Βαρβάρα  2-1

 

Στην διαδικασία των πλεϊ αουτ και στο ντέρμπι των ουραγών του Α' ομίλου η Βεργίνα κέρδισε με 5-2 στο γήπεδο της τον Αχθο Αρούρη και ξέφυγε από την τελευταία θέση στους τέσσερις βαθμούς ενω στον Β' όμιλο τα Ασώματα αναδείχθηκαν ισόπαλα (1-1) με την Ακαδημία της Βέροιας και μείωσαν την διαφορά από τα προτελευταία Λευκάδια που έκαναν το ρεπό τους από τους πέντε, στους τέσσερις βαθμούς.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια το Παλαιοχώρι κέρδισε εκτός έδρας 4-2 τη Συκιά, ενω Ραχιά και η ΑΕ Ποντίων αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (πλεϊ αουτ)

Α' Ομιλος

Συκιά - Παλαιοχώρι   2-4

Βεργίνα - Αχθος Αρούρης  5-2

 

Β' Ομιλος

Ραχιά - ΑΕ Ποντίων   1-1

Ακαδημία Β. - Ασώματα      1-1


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής