breaking news Νέο

Γ' Εθνική: Αδειάζει η κλεψύδρα της ΒΕΡΟΙΑΣ

  • Γ' Εθνική: Αδειάζει η κλεψύδρα της ΒΕΡΟΙΑΣ
  • Γ' Εθνική: Αδειάζει η κλεψύδρα της ΒΕΡΟΙΑΣ

Iσόπαλη στην Βαρβάρα Χαλκιδικής, με τον καταδικασμένο Αετό, η Νίκη Ευκαρπίας, ήττα και δεύτερο συνεχόμενο στραβοπάτημα της Δόξας Δράμας, που έχασε με 1-0 από την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα Καβάλα, όμως και ισοπαλία του ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ στην Μηχανιώνα. Αποτέλεσμα; Οι βαθμολογικοί συσχετισμοί των τριών, της ΒΕΡΟΙΑΣ, της Δόξας Δράμας και της Νίκης Ευκαρπίας, για δεύτερη εβδομάδα παραμένουν αμετάβλητοι.

Το 0-0 βέβαια της ΒΕΡΟΙΑΣ στη Μηχανιώνα, με βάσει την φετινή βαθμολογική της συγκομιδή και πορεία, μπορεί να μην θεωρείται αρνητικό αποτέλεσμα, όμως καθώς το πρωτάθλημα βαδίζει προς το φινάλε και η διαφορά από την θέση που κυνηγάει παραμένει στους εννέα βαθμούς, παρά τις δύο απρόσμενες, θα τις χαρακτηρίζαμε, απώλειες των αντιπάλων, δικαιολογημένα θα αναρωτηθεί κάποιος σε τι μπορεί να ελπίζει στις έξι αγωνιστικές που απομένουν με παρόμοια αποτελέσματα; Στην υπέρβαση που μέχρι στιγμής δεν μας έχει δείξει ή σε ένα μικρό θαύμα;

Οι ποδοσφαιριστές της ΒΕΡΟΙΑΣ, αυτοί τουλάχιστον που ήρθαν στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, για να ανεβάσουν το αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας, θα πρέπει να αντιληφθούν ότι ο βαθμός της ισοπαλίας δεν τους αρκεί, ακόμη κι αν ο Αετός Βαρβάρας χάσει όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια του. Η ΒΕΡΟΙΑ από εδώ και στο εξής, χρειάζεται μόνο νίκες για να παραμείνει στο κυνήγι της παραμονής. Και οι ομάδες που θα βρει απέναντί της στα έξι παιχνίδια που απομένουν, με εξαίρεση ίσως την Αγία Μαρίνα, δεν είναι υποδιαίστερες του προχθεσινού αντιπάλου τους, του Ποσειδώνα Μηχανιώνας.

 

ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ - ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 0-0

Αγχωμένη στο πρώτο ημίχρονο η ΒΕΡΟΙΑ έδωσε το δικαίωμα στον αντίπαλό της Ποσειδώνα να κρατήσει περισσότερο χρόνο στην κατοχή του την μπάλα και να δημιουργήσει περισσότρους κινδύνους στα καρέ του Ιωαννίδη, που ευτυχώς δεν κατάφερε να αξιοποιήσει.

Στην επανάληψη παρουσίασε ένα διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο προς το καλύτερο φυσικά. Ισορρόπησε αρχικά το παιχνίδι και στη συνέχεια έγινε ιδιαίτερα απειλητική. Δημιούργησε δύο - τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ, τις οποίες δεν κατάφερε να αξιοποιήσει, είχε ένα δοκάρι με τον Φασίδη και γενικά έδειξε ότι θα μπορούσε να έχει πετύχει κάποιο γκολ, αν πίστευε γρηγορότερα στις δυνατότητές της.

Γενικά  ήταν ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να κερδίσει, αλλά και να χάσει η ΒΕΡΟΙΑ.

Με σωστά σφυρίγματα η διαιτησία του κ. Ασλανίδη (Τραούδας - Τσικλητάρης) από την Πιερία.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Ιωαννίδης, Ζούρκος, Γιαννόπουλος, Τζημογιάννης, Ζε Εσσόνο, Ισαακίδης (46’ Πέλκας), Μπλέτσας, Τζόρνταν, Μπάλλας (78’ Βασιλακάκης), Ντόγος (68’ Γανόπουλος), Φασίδης (86’ Χατζηπάντος).

ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ: Τεντζέρης, Γιαννούσης (67’ Τσιπούρας), Νικολαϊδης (79’ Κίζυλης), Λαγόντζος, Καλλίδης, Τσαπακίδης, Σαλιάρης, Τεμερτζόγλου, Κάκκο (67’ Πάστρας), Μαρμαρίδης (85’ Κανέλλης), Κωστίκος (79’ Χατζηβασιλειάδης).

 

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ  - ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ 2-0

Φυσιολογική ήττα γνώρισε στην Χρυσούπολη, από τον Νέστο, η ομάδα της Αγίας Μαρίνας, ύστερα από καλή για τις δυνατότητές της εμφάνιση. Η γηπεδούχος προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με κεφαλιά του Σέα και διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 75' με τον Ορφανίδη. Από την δική της πλευρά η Αγία Μαρίνα που στάθηκε με αξιοπρέπεια, απέναντι σε έναν πιο δυνατό αντίπαλο, δημιούργησε δύο - τρεις καλές ευκαιρίες για γκολ, τις  οποίες δεν κατάφερε να αξιοποιήσει.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ: Νομικός, Μπατσαράς, Σιδηρόπουλος (90’ Ντέμπροβα), Κασμερίδης, Κουκόλης, Τορομανίδης, Μυφτάρι (46’ Τανζού), Ράνος, Σέα (83’ Αραμπατζής), Ορφανίδης, Μπαρέττας (71’ Οκάν).

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ: Μυλωνάς, Αντωνίου (70' Σιδηρόπουλος), Β. Καραγιάννης, Γαλόπουλος, Τζαλίλης (60' Δημητρούσης), Α. Καραγιάννης, Τότσκα, Τριανταφυλλίδης, Θεολόγου, Λέκα, Μουστάκας (60' Τσολάκης).

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μηχανιώνα - ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ         0-0

Χρυσούπολη - Αγ. Μαρίνα 2-0

Πετεινός - Παραλίμνιο         0-0

Δόξα Δράμας - Καβάλα       0-1

Βαρβάρα - Ευκαρπία 2-2

Επανομή - Χανιώτη   0-3

Πανθρακικός - Θέρμη         2-2

Κρηστώνη - Αβατο     0-0

Αγγελοχώρι - Ορεστιάδα    0-3 (α.α.)


ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ - ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ 2-0

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής