breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Συντρόφισσες και σύντροφοι του «ανένδοτου» κατά των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Η φωτό από το ταξίδι του Αρ(α)κά, όχι στα Κύθηρα, εκεί δεν υπάρχουν «μουρμούρια», για να πάμε, ένεκα της φτώχειας, αλλά στα Γιάννενα.

 Στο βάθος, βάθος, μόλις που διακρίνονται οι «διαβολικές» ανεμογεννήτριες στο Βέρμιο.

Τις ξεπερνάω με έναν «οικολογικό» εξορκισμό και τσαακ, πιο μπροστά τους ο Ατμοηλεκτρικός Σταθμός Αγίου Δημητρίου, στο δρόμο προς Κοζάνη.

Η μυρωδιά αλλά και η αιθάλη στο λεκανοπέδιο της Πτολεμαΐδας και Κοζάνης, έντονη. Λες και είναι το σύννεφο που επακούμβησε η ΕΥΠ, για να επισυνδέσει τον Ανδρουλάκη.

 Λίγες δεκάδες χιλιόμετρα στην Εγνατία δημιουργείται, στη νότια είσοδο της Κοζάνης, ένα πολύ μεγάλο φωτοβολταϊκό πάρκο. Και αυτό «δαιμονικό». Του «σατανά» έργα, σίγουρα πράγματα. Το έγραψε και ο ΕΛ Βελό για το τέλος του κόσμου, σύμφωνα με το ημερολόγιο των Μάγια, το 2012.

Δεν έγινε βέβαια, αλλά ποιος θυμάται τι έλεγε τότε ο Κυριάκος;

Στην Ελλάδα μπορείς να πεις ό,τι θέλεις άλλωστε, όπως ότι έχεις χειρόγραφες επιστολές του ίδιου του Μήτσου Μαυρίκη και του Θεοφάνη Τρόμπα. Και άντε μετά να αποδείξεις ότι δεν είναι νομίμως...επισυνδεμένες.

Πάντως η λύση υπάρχει, αδέρφια. Να μην πάμε στη φθηνή και χωρίς μόλυνση του περιβάλλοντος πυρηνική ενέργεια;

Ο πυρηνικός σταθμός στη Ζαπορίζια παράγει 6 γκιγκαβατώρες ενέργεια. Πάνω από το 60% των δικών μας αναγκών. Για αυτό βάλθηκε το λαμόγιο ο Ρώσος να του ρίχνει ρουκέτες.

Τώρα πώς ρίχνει ρουκέτες σε ένα εργοστάσιο που κατέχει ο Βλαδίμηρος, αλλά το λειτουργούν Ουκρανοί, είναι ένα θέμα που άπτεται της ψυχιατρικής και της διεθνούς αμνηστίας.

Αν κι αυτό μας φαίνεται «εωσφορικό», τότε η ύστατη λύση είναι να αρχίσουν να μη χρησιμοποιούν ενέργεια οι «δαιμονομάχοι».

Κάνα κεράκι, αγνό, μελίσσης κι όχι από παραφίνη το βράδυ, στόφα για φούρνο με ξύλο από τα «κλεμμένα» από το βουνό.

 Ενέργεια για λαπτόπια, κινητά και τα λοιπά συμπράγαλα με δυναμοποδήλατο, όπως έκαναν οι Γιάνγκηδες στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.

 Ζέστη με ρίζες από τα δέντρα που έπεσαν από τους αέρηδες. Αυτοκίνητο και μηχανάκι φυσικά γιοκ. Επιστροφή στην παράδοση των αλόγων.

 Για τους εύπορους «δαιμονομάχους». Για τους «μπας κλας» καλό είναι και το γουμάρι. Άσε που οι σβουνιές όταν ξεραθούν, γίνονται σούπερ καύσιμη ύλη.

Οπότε, βουρ για πυρηνικά. Δηλαδή δεν καταλάβαμε, ο Ερντογάν πιο μάγκας είναι από το Μητσοτάκη;


φωτοβολταϊκά
Βελόπουλος
Μαυρίκης-Τόμπρας
Ζαπορίζια
Πούτιν
Ερντογάν-Μητσοτάκης

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής