breaking news Νέο

Παράξενες Ειδήσεις...

  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...

Περίμεναν τις βαλίτσες τους και ήρθαν 100 καφάσια θαλασσινών

Τουλάχιστον ως περίεργο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το απίστευτο περιστατικό που συνέβη σε πτήση των Βρετανικών Αερογραμμών από την Κύπρο.  Συγκεκριμένα, ενώ οι επιβάτες περίμεναν στο αεροδρόμιο του Χίθροου τις αποσκευές τους, συνάντησαν μια όχι και τόσο ευχάριστη έκπληξη, μπροστά από τον ιμάντα αποσκευών.. είδαν τουλάχιστον 100 καφάσια με θαλασσινά να περνάνε από μπροστά τους.

Η Becca Braunholtz, ανέφερε στο BBC ότι ήταν το πιο περίεργο πράγμα να δεις κιβώτια με θαλασσινά αντί για τις αποσκευές σου. «Πιστεύαμε ότι οι αποσκευές μας βρίσκονταν στο δεύτερο κύμα παραδόσεων, αλλά ήταν ένα συνεχόμενο κύμα κιβωτίων με ψάρια»,ανέφεραν ορισμένοι άλλοι επιβάτες της ίδιας πτήσης.

Η εταιρεία από την πλευρά της σημείωσε ότι δεν μπορεί να γνωρίζει τι πραγματικά είχε συμβεί και για ποιο λόγο κατέληξαν τα κιβώτια με τα ψάρια στον ιμάντα των αποσκευών.

Να σημειωθεί τέλος ότι οι επιβάτες δεν παρέλαβαν τελικά τις βαλίτσες και φυσικά... ούτε κάποιο καφάσι με θαλασσινά. Η εταιρεία τους έδωσε διαβεβαιώσεις ότι θα πάρουν αποζημίωση ενώ στη συνέχεια η εταιρεία επικοινώνησε μαζί τους ζητώντας συγγνώμη και τους ενημέρωσε ότι οι αποσκευές θα επιστρέφονταν αργότερα.

*****

Black out στο στούντιο του ΣΚΑΙ μόλις ακούστηκε η λέξη «Μητσοτάκης»

Η αναφορά στη λέξη Μητσοτάκη κατάφερε να ρίξει «μαύρο» στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή, και ενώ λοιπόν βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη η αντιπαράθεση για την πορεία της πανδημίας και τις πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, συνέβη ένα απίστευτο περιστατικό.

Όλο το στούντιο έπαθε black out αμέσως μόλις ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης ανέφερε το όνομα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αμέσως όλοι πάγωσαν με τον Δημήτρη Οικονόμου να λέει ότι «ευθύνεται» η κριτική του Ζαχαριάδη για την κυβερνητική διαχείριση της πανδημίας. Βέβαια, το black out συνέβη αμέσως μόλις ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στη λέξη «Μητσοτάκης».

*****

Οίκος ανοχής εμβολιάζει πελάτες ‑ Δίνει δώρο 30 λεπτά δωρεάν υπηρεσιών

Πολύ συζήτηση έχει γίνει για τα κίνητρα εμβολιασμού και το τι θα μπορούσε να μεταστρέψει κάποιους ανεμβολίαστους να αλλάξουν στάση. Ένας οίκος ανοχής στη Βιέννη της Αυστρίας βάζει το δικό του λιθαράκι για να μεταπείσει κάποιους από τους πελάτες τους.

Το «Fun Palast» είδε τα έσοδά του να μηδενίζονται στην περίοδο της καραντίνας αλλά και γενικό στην πανδημία του κορωνοϊού. Υπό τον φόβο νέων περιοριστικών μέτρων και θέλοντας να αυξήσει τα έσοδά του (αλλά και να κρατήσει υγιείς τους πελάτες και το προσωπικό του) πήρε μια πρωτότυπη απόφαση.

Οι πελάτες του «Fun Palast» μπορούν να απολαύσουν μια 30λεπτη συνεδρία μέσα σε σάουνα με την «κυρία της επιλογής τους», εάν δεχτούν να κάνουν το εμβόλιο κορωνοϊού.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Αυστρία, τα ποσοστά εμβολιασμού είναι από τα χειρότερα της δυτικής Ευρώπης (64%), με αποτέλεσμα η Κυβέρνηση να επιβάλλει περισσότερους περιορισμούς, που σημαίνει ότι οι ανεμβολίαστοι δεν μπορούν να εισέρχονται σε καφετέριες, εστιατόρια και κομμωτήρια.

*****

Το αεροδρόμιο που ανήκει σε τρεις διαφορετικές χώρες

Μία χώρα, στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, έχει παραπάνω από ένα αεροδρόμιο, προκειμένου να εξυπηρετεί τις ανάγκες των πολιτών της. Κι αυτό ισχύει ακόμη και για τα μικρότερα κράτη του κόσμου.

Όμως, ξέρατε ότι υπάρχει ένα αεροδρόμιο, το οποίο ανήκει σε παραπάνω από μία χώρα; Ή για να είμαστε πιο ακριβείς, του οποίου οι εγκαταστάσεις εκτείνονται σε παραπάνω από μία χώρα;

Ο λόγος για το αεροδρόμιο Basel-Mulhouse-Freiburg, το οποίο χωρίζεται όχι απλώς στα δύο, αλλά στα τρία, εξυπηρετώντας ταυτόχρονα τρεις διαφορετικές χώρες.

Συγκεριμένα, την Ελβετία (Βασιλεία), τη Γαλλία (Μουλχάουζ) και τη Γερμανία (Φράιμπουργκ). Από τις τρεις πόλεις, η πιο κοντινή στο αεροδρόμιο είναι η Βασιλεία και γι’ αυτό τον λόγο η επίσημη κωδική ονομασία του είναι BSL.

Το μεγαλύτερο μέρος του αεροδρομίου βρίσκεται πάνω σε γαλλικό έδαφος, ενώ μια μικρή έκταση του αερολιμένα ανήκει και στην Ελβετία, χάρη σε μια ειδική διμερή συμφωνία των δύο χωρών.

Από το ‘80, πάντως, λόγω της εγγύτητας με το έδαφος της Γερμανίας, στο διοικητικό συμβούλιο του αεροδρομίου συμμετέχουν και οι γερμανικές αρχές.

Όσον αφορά την ασφάλεια του αερολιμένα, αυτή έχει παραχωρηθεί πλήρως στις γαλλικές αστυνομικές αρχές.

Την ίδια ώρα, οι συναλλαγές που εκτελούνται στο γαλλικό τμήμα του αεροδρομίου γίνονται με ευρώ, ενώ οι συναλλαγές που εκτελούνται στο ελβετικό τμήμα πραγματοποιούνται με φράγκο.

Ευτυχώς, πάντως, για να διασχίσεις το κτίριο από τη γαλλική προς την ελβετική πλευρά -και το αντίθετο- δεν χρειάζεται να περάσεις έλεγχο διαβατηρίων, καθώς η Ελβετία αποτελεί μέλος της Ζώνης Σένγκεν.

*****

Επιστήμονες εκπαίδευσαν αγελάδες να... πηγαίνουν στην τουαλέτα

Μια ομάδα επιστημόνων υποστηρίζει ότι εκπαίδευσε αγελάδες να πηγαίνουν στην… τουαλέτα, στο πλαίσιο ενός προγράμματος για τη μείωση των αερίων που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου.

Οι Νεοζηλανδοί και Γερμανοί επιστήμονες παραδέχτηκαν ότι το πείραμά τους ξεκίνησε από μια φάρσα, όμως η επεξεργασία των ούρων των βοοειδών, που είναι πλούσια σε άζωτο, θα μπορούσε να μακροπρόθεσμα να αποδειχθεί επωφελής για το κλίμα.

«Αν μπορούσαμε να συλλέξουμε το 10-20% των ούρων, αυτό θα αρκούσε για να μειώσουμε σημαντικά τις εκπομπές αερίων και τη ρύπανση των υδάτων από νιτρικά ιόντα», εξήγησε ο Ντάγκλας Έλιφ, του Πανεπιστημίου του Όκλαντ.

Σε συνεργασία με Γερμανούς συναδέλφους τους, οι Νεοζηλανδοί χρησιμοποίησαν την τροφή ως «κίνητρο» για να εκπαιδεύσουν 16 αγελάδες να πηγαίνουν για την «ανάγκη» τους σε έναν συγκεκριμένο χώρο. Τα αποτελέσματα ήταν παρόμοια με αυτά που θα ανέμενε κανείς από ένα παιδί τριών ετών, υποστήριξαν.


Black out στο στούντιο του ΣΚΑΙ μόλις ακούστηκε η λέξη «Μητσοτάκης»
Οίκος ανοχής εμβολιάζει πελάτες ‑ Δίνει δώρο 30 λεπτά δωρεάν υπηρεσιών
Το αεροδρόμιο που ανήκει σε τρεις διαφορετικές χώρες
Επιστήμονες εκπαίδευσαν αγελάδες να... πηγαίνουν στην τουαλέτα

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής