breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

• “Την ξέσκισα”: το ανοιχτό μικρόφωνο “πρόδωσε” τον τοπικό σύμβουλο Ωραιοκάστρου!

Το μικρόφωνο που ξέχασε ανοιχτό «πρόδωσε» τη συνομιλία που είχε στο τηλέφωνο τοπικός σύμβουλος του Ωραιοκάστρου, αμέσως μετά το τέλος της προχθεσινής συνεδρίασης του Τοπικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη, σε live μετάδοση από το κανάλι του You Tube.

Ο τοπικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης δεν αντιλήφθηκε πως είχε αφήσει ανοιχτό το μικρόφωνό του και ακούστηκε να παινεύει τον εαυτό του για το πως αντιμετώπισε (σε συγκεκριμένο θέμα που έφερε στο Τ.Σ) την πρόεδρο,  μιλώντας με απαξιωτικά λόγια για την ίδια.

«Από τη συκοφαντία περάσαμε στον σεξισμό και την προσβολή» δήλωσε η πρόεδρος και συνέχισε: «Την ξέσκισα» και «το τσουτσέκι» ήταν οι εκφράσεις που ακούστηκαν μετά την λήξη της συνεδρίασης του τοπικού συμβουλίου από τον εκλεγμένο σύμβουλο, εναντίον μου. Τα λόγια περισσεύουν, λυπάμαι.»

Ολόκληρη η συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου ήταν αναρτημένη δημόσια στο επίσημο κανάλι του Δήμου Ωραιοκάστρου στο You Tube. Ωστόσο μετά από λίγη ώρα κατέβηκε το video και ανέβηκε ξανά, ως νέο βίντεο, με το επίμαχο απόσπασμα να έχει αφαιρεθεί.

*****

• Η viral στιγμή που ο πρίγκιπας Γουίλιαμ «γλυκοιτάζει» βιτρίνα με fast food

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, είναι λάτρης του καλού φαγητού και δεν το κρύβει.

Λόγω της θέσης του όμως κι επειδή είναι λάτρης της υγιεινής διατροφής αποφεύγει όλα τα junk food. Κι όμως υπάρχει κάποιο junk food στο οποίο ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δύσκολα μπορεί να αντισταθεί και αυτό είναι οι διάσημες φτερούγες της γνωστής αλυσίδας fast food KFC.

Μάλιστα ο Δούκας του Cambridge απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους να έχει σταματήσει μπροστά από βιτρίνα της διάσημης αλυσίδας και να «γλυκοιτάζει» την βιτρίνα της, αποδεικνύοντας, για άλλη μια φορά, ότι τελικά είναι ένας «κοινός θνητός».

*****

• Κλειδώθηκαν μέσα σε μπαρ για να αποφύγουν τον έλεγχο!

Ένα ευτράπελο περιστατικό κλήθηκαν να διαχειριστούν αστυνομικοί τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί του Α.Τ. Τούμπας είχαν πληροφορίες για ένα μπαρ της περιοχής τους που λειτουργεί παρανόμως μετά τις 00:30. Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι το συγκεκριμένο μπαρ δέχεται πελάτες με τηλεφωνικό ραντεβού μετά την ώρα υποχρεωτικού κλεισίματος που προβλέπουν τα μέτρα για τον νέο κορωνοϊό.

Τα μεσάνυχτα του Σαββάτου οι αστυνομικοί έστησαν καρτέρι και περίμεναν να διαπιστώσουν αν οι πληροφορίες τους ευσταθούν. Όντως, κάποια στιγμή, μετά τις 00:30, ένας πελάτης πλησίασε την είσοδο του μπαρ και μια κυρία του άνοιξε για να περάσει.

Λίγα λεπτά αργότερα οι αστυνομικοί στάθμευσαν μπροστά στο κατάστημα με περιπολικό για να προβούν σε έλεγχο του καταστήματος. Τότε διαπίστωσαν ότι η πόρτα του μπαρ ήταν κλειδωμένη. Κάλεσαν τον ιδιοκτήτη να την ξεκλειδώσει όμως δεν αποκρίθηκε κανείς.

Ιδιοκτήτης, θαμώνες και εργαζόμενες του μπαρ τηρούσαν σιγή ιχθύος, προσπαθώντας να ξεγελάσουν τις αρχές. Οι αστυνομικοί, ωστόσο, ήταν αποφασισμένοι. Συνέχισαν για ώρες να ζητούν από τον ιδιοκτήτη του μπαρ να ανοίξει την πόρτα.

Ξημέρωσε και οι δύο πλευρές δεν είχαν εγκαταλείψει τα πόστα τους. Περίπου στις 7 το πρωί η Αστυνομία ενημέρωσε την Εισαγγελία για να εισέλθει νομότυπα στο κατάστημα. Δύο ώρες αργότερα και αφού δεν είχε άλλη επιλογή, ο ιδιοκτήτης του μπαρ άνοιξε την πόρτα και επέτρεψε την είσοδο στις αρχές. Οι θαμώνες μαζί με τις κυρίες που εργάζονται στο μπαρ είχαν εξαντληθεί μετά από τόσες ώρες αναμονής.

Όπως ήταν λογικό, οι αστυνομικοί επέβαλαν στην επιχείρηση χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και σφράγισαν το μπαρ για τρεις ημέρες. Ο ιδιοκτήτης συνελήφθη και αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απείθειας και της παραβίασης των μέτρων για την αποτροπή διάδοσης του κορονοϊού.

*****

• Παρακολουθεί διαδικτυακά μαθήματα από το νεκροταφείο επειδή έχει “καλό” internet

Μια 15χρονη μαθήτρια αναγκάζεται να παρακολουθεί τα διαδικτυακά μαθήματά της απο το νεκροταφείο, καθώς το απομονωμένο σπίτι της δεν έχει καλό σήμα.

Η Carmelita Rael πρέπει να ολοκληρώσει τα μαθήματά της σχολικής χρονιάς εξ΄αποστάσεως, λόγω των μέτρων κατά του κορονοϊού.

Το διαδίκτυο στο σπίτι της, όμως, δεν έχει καλό σήμα και διακόπτεται συνεχώς, οπότε αναγκάζεται να κάνει hotspot από το τηλέφωνό της.

Μιλώντας στον ιστότοπο ειδήσεων των ΗΠΑ, KDVR, η Carmelita είπε: «Είμαι τυχερή αν μπορώ να περάσω όλη την ημέρα χωρίς να έχω προβλήματα με το Zoom μου. Ήταν δύσκολο».

Προς το παρόν, η μόνη εκπαίδευση που μπορεί να πάρει είναι μέσω διαδικτυακών μαθημάτων λόγω της πανδημίας και η οικογένειά της ζει σε ένα ράντσο που περιβάλλεται από λόφους, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορεί να αποκτήσει οπτικές ίνες ή κανονική ευρυζωνική σύνδεση. Η οικογένεια δεν έχει σήμα ούτε στα κινητά της τηλέφωνα.

Η μαμά της, η Kimba Rael, είναι η διευθύντρια του σχολείου της Carmelita και έκανε αίτηση για εξειδικευμένο δορυφορικό internet.

Αλλά όταν ο καιρός είναι πολύ συννεφιασμένος ή θυελλώδης, δεν υπάρχει σήμα πράγμα που σημαίνει ότι η μόνη επιλογή της είναι να επιστρέψει στο νεκροταφείο, από όπου μπορεί να συνδεθεί.

Η Kimba εξηγεί πως: «Αυτή τη στιγμή, έχουμε το πιάτο στο πλάι του σπιτιού, αλλά εάν έχει κακοκαιρία ή έστω συννεφιά δεν υπάρχει πρόσβαση».


• “Την ξέσκισα”: το ανοιχτό μικρόφωνο “πρόδωσε” τον τοπικό σύμβουλο Ωραιοκάστρου!
• Κλειδώθηκαν μέσα σε μπαρ για να αποφύγουν τον έλεγχο!
• Παρακολουθεί διαδικτυακά μαθήματα από το νεκροταφείο επειδή έχει “καλό” internet

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής