breaking news Νέο

Ικανοποίηση στον Φίλιππο Βέροιας

Ικανοποίηση στον Φίλιππο Βέροιας

Δεν έκρυβε τη χαρά του ο Κώστας Τούτσης για το πρώτο “διπλό” που πέτυχε ο Φίλιππος στο τωρινό πρωταθλημα της Χάντμπολ Πρεμιέρ απέναντι στον Φαίακα Κέρκυρας εκτός έδρας (24-28), προχθές στην εμβόλιμη τέταρτη αγωνιστική, το οποιο και ήρθε σε συνέχεια της νίκης με τον Ζαφειράκη Νάουσας (το περασμένο Σάββατο 3/10) και της ισοπαλίας που προηγήθηκε (την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου) με την ΑΕΣΧ Πυλαίας στο ΔΓ “Φιλίππειο”.

“Νομίζω ότι ανταποκριθήκαμε στις απαιτησεις του αγώνα σ’ ένα μεγάλο διάστημα του.

Μετά το πρώτο δεκαπεντάλεπτο στο οποίο παρουσιασθήκαμε νευρικοι και κουρασμένοι από το αυθημερόν ταξίδι, πήραμε μια διαφορά δυο πόντων και καταφέραμε να ελέγξουμε το ματς σ’ όλους τους τομείς. Στο δεύτερο μέρος τα παιδιά παρουσιάστηκαν ακόμα καλύτερα αγωνιστικά στο παιχνίδι αποκτώντας μια διαφορά 6 πόντων. Την οποία, αν και ο αντίπαλος μας σε μια απέλπιδα προσπαθεια μείωσε, εμείς και πάλι σταθήκαμε “όρθιοι” και μπορέσαμε να οδηγηθουμε στη νίκη. Το γεγονός, δε, οτι μεσα σε διάστημα 15 ημερών βγάλαμε 4 παιχνίδια από τα οποία είχαμε βαθμολογική συγκομιδή 5 πόντων, δείχνει ότι τα πήγαμε καλά και πιστεύω να τα πάμε εξίσου καλα στη συνέχεια” ανέφερε στην “ΗΜΕΡΗΣΙΑ” ο Βεροιώτης προπονητής ο οποίος χθες έδωσε (όπως ήταν αναμενόμενο) ρεπό στους παίκτες του, ενω σήμερα και αύριο θα τους περιμένει στο γήπεδο για να προπονηθούν κανονικά, καθ’ οτι το Σάββατο υπάρχει το υποχρεωτικο ρεπό στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Χάντμπολ Πρεμιέρ.

Την Κυριακή οι παίκτες θα είναι ελεύθεροι (αλλά και που να πάνε με τον covid-19!) και από την ερχόμενη Δευτέρα (12/10) θα ξεκινήσει η προετοιμασια για το εντός έδρας με τον εκ των πρωτοπόρων του β’ ομίλου της κατηγορίας, ΠΑΟΚ, το οποίο θα δοθεί στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Χωρίς προβλήματα

Αγωνιστικά, ο Κώστας Τούτσης δεν έχει να σκεφθεί καποιο αγωνιστικο πρόβλημα, καθώς έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους, συμπεριλαμβανομένου και του Μαυροβούνιου Περιφερειακού ‘Αγκοβιτς. Μάλιστα, να αναφερθεί ότι ο τελευταίος είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας για την Κέρκυρα, χωρίς ωστόσο να χρησιμοποιηθεί στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Φαίακα. Κι αυτό για προληπτικούς λόγους περισσότερο, για τον φόβο μιας υποτροπής - θυμίζουμε ότι είχε υποστεί διάστρεμμα στην πρωϊνή προπόνηση της Τρίτης 29 Σεπτεμβρίου - αλλά και δεν θα είχε νόημα αγωνιζόμενος και πάλι για ένα μικρό χρονικό διάστημα, λόγω της θετικής εξέλιξης που είχε το εν λόγω παιχνίδι και της νίκης που κατακτήθηκε στο τέλος.

 

Εκτός αγωνιστικής δράσης

ο Φίλιππος το Σάββατο

Ξέχωρα από το ότι το πρόγραμμα της προσεχούς 5ης αγωνιστικής κρατά τον Φίλιππο εκτός αγωνιστικής δράσης με το ρεπό που υποχρεούται να κανει, το ίδιο, ωστόσο, δεν ισχύει για τις άλλες ομάδες του βορείου ομίλου του πρωταθλήματος της Χάντμπολ Πρεμιερ, οι οποίες και θα βρεθούν πάλι στις αγωνιστικές επαλξεις.

Με τον Ζαφειράκη Νάουσας (προερχόμενο απο εντός εδρας ήττα με τον ΠΑΟΚ) να έρχεται αντιμέτωπος εκτός έδρας με τον Αερωπό Έδεσσας, την αήττητη Monte Bianco Δράμα να δοκιμάζεται στην Πυλαία και τον εκ των πρωτοπόρων  ΠΑΟΚ να φιλοξενεί τον Φαίακα Κέρκυρας στο γήπεδό του.

Αντίστοιχα στην 5η αγωνιστική του πρώτου ομίλου η.... ακατανίκητη ΑΕΚ θα βρεθεί αντίπαλος του άλλοτε πρωταγωνιστή Δούκα, ο Ολυμπιακός/Ομιλος Ξυνή συναντάται με τον ιστορικό Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας ενω την Κυριακή ο Αρης Νικαίας καλείται να αντιμετωπίσει τους “Λύκους” του Άργους. Ρεπό θα έχει η Σαλαμίνα.

 

Μπαίνει στην “μάχη”

της Α1 Γυναικών η ΒΕΡΟΙΑ 2017

Τέλος, πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο και στα πρωταθλήματα χάντμπολ της Α1 Γυναικών και Α2 Ανδρών.

Με την εκπρόσωπο της Βέροιας στην κορυφαία κατηγορία των Γυναικών, ΒΕΡΟΙΑ 2017 να αντιμετωπίζει το Σάββατο στο Φιλίππειο (6μ.μ.) τον Εθνικό Κοζάνης, που επανερχεται στην Α1 μετά από χρόνια.

 

Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής