21Φεβρουάριος2017

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Home ΣΧΟΛΙΑ Όλγα Τολιοπούλου

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter της Ημερήσιας για να λαμβάνετε νέα μας, κατευθείαν στο mail σας.
Όλγα Τολιοπούλου

Όλγα Τολιοπούλου

Δημοσιογράφος στην εφημερίδα «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» από το 1990, παραγωγός στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΑΙΧΜΗ» με την καθημερινή εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση».

Καλά τα νέα από τις εξαγωγές των ακτινιδίων. Την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τις υπηρεσίες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, εξήχθησαν 6752 τόνοι ενώ πέρυσι το αντίστοιχο διάστημα είχαν εξαχθεί 3382 τόνοι.

Περισσότερα...

Μήπως το κράτος…μποϋκοτάρει τον εαυτό του, όταν ερασιτεχνίζει με το πετρέλαιο θέρμανσης; Μήπως ως πολιτικοί αλλά και ως μαθητές οι μαθητευόμενοι μάγοι, πρέπει να υποβιβαστούν στη διδασκαλία των πρώτων τάξεων του δημοτικού σε ό,τι αφορά στα μαθηματικά;

Περισσότερα...

Τη Δευτέρα το συμβούλιο της Ενωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Υδρευσης-Αποχέτευσης Ελλάδας, θα συνεδριάσει για πρώτη φορά εκτός Αθηνών και αυτή η συνεδρίαση θα γίνει στη Βέροια, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 3

 

 

REAL ESTATE
CONTACT US

Κ.ΜΠΟΥΘΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

Διεύθυνση: ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ 195 ΒΕΡΟΙΑ

Τηλέφωνο: 2331 064600

Fax: 2331 066455

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: www.imerisia-ver.gr

FOLLOW US
 PHOTO GALLERY
 Imerisia-ver.gr