25Φεβρουάριος2017

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Home ΕΙΔΗΣΕΙΣ Τέχνη Τοπικά Συνάντηση εργασίας Μαυροκεφαλίδη-Μαυρίδου για τα ΔΗΠΕΘΕ

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter της Ημερήσιας για να λαμβάνετε νέα μας, κατευθείαν στο mail σας.
07 Μαρτίου 2016 Written by 

Συνάντηση εργασίας Μαυροκεφαλίδη-Μαυρίδου για τα ΔΗΠΕΘΕ

Ο πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας, Νίκος Μαυροκεφαλίδης, ζήτησε από την κ. Μαυρίδου Σοφία, Αντιπεριφερειάρχη

 

Πιερίας και Τομεακή Υπεύθυνη Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Π.Κ.Μ.), συνάντηση, προκειμένου να την ενημερώσει γενικότερα για το Δίκτυο «Τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. της Εγνατίας Οδού» και ειδικότερα για θέματα που αφορούν στα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας και Σερρών, που ανήκουν στην Π.Κ.Μ. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε άμεσα, στην Κατερίνη, την επόμενη μέρα της τηλεφωνικής επικοινωνίας, στις 3 Μαρτίου 2016, μέρα Πέμπτη και ώρα 11π.μ.

 

Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Μαυρίδου δέχτηκε στο γραφείο της αντιπεριφέρειά της τον κ. Μαυροκεφαλίδη Νίκο. Την ενημέρωσε συνοπτικά για τα ζητήματα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας και του Δικτύου «Τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. της Εγνατίας Οδού», που επικυρώθηκε στις 20 Ιανουαρίου 2016 στη Βέροια από τους έξι πρόεδρους των ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Μακεδονίας, Ηπείρου και Θράκης. Ο διάλογος επί των θεμάτων διεξήχθη σε άριστο κλίμα και η Αντιπεριφερειάρχης και Τομεακή Υπεύθυνη Πολιτισμού Π.Κ.Μ. υπογράμμισε την αμέριστη και ανεπιφύλακτη συμπαράστασή της στα δύο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. της Π.Κ.Μ. (Βέροιας και Σερρών, μέλη του Δικτύου). Εκφράστηκε πολύ θετικά για την πολύχρονη προσφορά των ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. της Π.Κ.Μ. στην προαγωγή της θεατρικής Παιδείας και στην εν γένει συμβολή τους στην πολιτιστική ανάπτυξη της Περιφέρειας. Οι συνομιλητές κατέληξαν ότι και μέσα στο γενικότερο δυσμενές οικονομικό περιβάλλον της χώρας, που και η Αυτοδιοίκηση Α΄και Β΄ βαθμού υφίσταται, τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. πρέπει και θα έχουν κάθε δυνατή στήριξη, για να επιτελούν την αξιόλογη αποστολή τους.

Ο κ.Μαυροκεφαλίδης, ευχαριστώντας την, παρέδωσε στην κ. Μαυρίδου πλήρη Ενημερωτικό Φάκελο για το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας.Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

 

 

REAL ESTATE
CONTACT US

Κ.ΜΠΟΥΘΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

Διεύθυνση: ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ 195 ΒΕΡΟΙΑ

Τηλέφωνο: 2331 064600

Fax: 2331 066455

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: www.imerisia-ver.gr

FOLLOW US
 PHOTO GALLERY
 Imerisia-ver.gr