21Φεβρουάριος2017

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Home ΕΙΔΗΣΕΙΣ Σπορ Τοπικό Ποδόσφαιρο Άλλαξε σελίδα η ΕΠΣ Ημαθίας μετά από 22 χρόνια, νέος πρόεδρος ο Β.Φωτιάδης

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter της Ημερήσιας για να λαμβάνετε νέα μας, κατευθείαν στο mail σας.
13 Δεκεμβρίου 2016 Written by 

Άλλαξε σελίδα η ΕΠΣ Ημαθίας μετά από 22 χρόνια, νέος πρόεδρος ο Β.Φωτιάδης

Λίγο μετά τις 11 το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου «Βεροιόπολις» ξεκίνησε η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Ημαθίας με τον απερχόμενο

πρόεδρο τον κ. Παναγιώτη Σεμερτζίδη, να προεδρεύει της διαδικασίας όπως προβλέπει το καταστατικό της.

 

Στην τοποθέτησή του ο απερχόμενος πρόεδρος της Ένωσής μας Παναγιώτης Σεμερτζίδης, που όπως είναι γνωστό αντικατέστησε τον κ. Καραμελίδη που παραιτήθηκε λόγω της εκκρεμότητας που έχει με την αθλητική δικαιοσύνη αναφέρθηκε στο έργο που επιτέλεσε η διοίκηση της οποίας ηγείτο τους τελευταίους τρεις περίπου μήνες, ενώ στάθηκε κυρίως στα 140 χιλιάδες ευρώ ταμείο που αφήνει πίσω της, στο ενωσιακό γήπεδο των Παλατιτσίων που βέβαια δημιουργήθηκε, όπως και όλα τα υπόλοιπα Ενωσιακά γήπεδα με πρωτοβουλία και χρηματοδότηση την FIFA και την ιατρική αίθουσα, η οποία, όπως υποστήριξε είναι πλήρως εξοπλισμένη και που όμως ξοδεύτηκαν πολλά χρήματα για να εξοπλιστεί και δίχως να χρησιμοποιείται συμπληρώνουμε εμείς. Επίσης δεν παρέλειψε να μνημονεύσει την παρουσία 15 διαιτητών της Ένωσής μας στον πίνακα αξιολόγησης. Επίσης ο κ. Σεμερτζίδης αναφέρθηκε στην δικαστική εκκρεμότητα που υπάρχει από την διεκδίκηση ενός σημαντικού ποσού και πρότεινε να δεσμευθεί η επόμενη διοίκηση, από την Γενική Συνέλευση, τα χρήματα εφόσον δικαιωθεί η Ένωση, να μοιραστούν στις ομάδες, κάτι βέβαια που δεν έγινε αποδεκτό από τα παραβρισκόμενα μέλη και είναι να απορεί κανείς γιατί αυτή η πρόταση δεν είχε γίνει στην προηγούμενη Γενική Συνέλευση, στις αρχές Σεπτεμβρίου, όταν η απερχόμενη διοίκηση έλεγχε το σώμα και μπορούσε να περάσει την πρόταση!!!

Ακολούθησε η διαδικασία της ψηφοφορίας με την Εφορευτική Επιτροπή να αποτελείται από την δικαστικό Γεσθημανή Κουλόγλου, τον εκπρόσωπο του Εθνικού Ράχης Χρήστο Αποστολίδη και τον εκπρόσωπο του Αχιλλέα Νάουσας Βαγγέλη Ζέφειρο.

Ψήφισαν 54 σωματεία, από τα 55 που είχαν στείλει πληρεξούσιο (απουσίαζε ο Νηρέας και από τα οποία 49 ήταν έγκυρα και 5 άγκυρα).

Από τους αναπληρωματικούς οι πέντε πρώτοι σε σταυρούς ήταν:

Καζίδης Νίκος 38 σταυρούς

Κουτσονίκος Ιωάννης 33 σταυρούς

Ποζιάδης Ιωάννης 33 σταυρούς

Τσέλιος Ανδρέας 32 σταυρούς

Παπαδόπουλος Κων/νος 15 σταυρούς

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ο νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας Βασίλης Φωτιάδης πήρε τον λόγο και αφού ευχαρίστησε τα σωματεία για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις και με την βοήθεια των συνεργατών του να βοηθήσουν να πάει μπροστά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα ενότητας προς όλες τις πλευρές.Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

 

 

REAL ESTATE
CONTACT US

Κ.ΜΠΟΥΘΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

Διεύθυνση: ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ 195 ΒΕΡΟΙΑ

Τηλέφωνο: 2331 064600

Fax: 2331 066455

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: www.imerisia-ver.gr

FOLLOW US
 PHOTO GALLERY
 Imerisia-ver.gr