25Φεβρουάριος2017

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter της Ημερήσιας για να λαμβάνετε νέα μας, κατευθείαν στο mail σας.
09 Αυγούστου 2016 Written by 

Γερά θεμέλια για τον νέο Φίλιππο, παρουσιάστηκαν οι καινούργιοι παίκτες

Οι άνθρωποι του “ερυθρόλευκου” συλλόγου της Βέροιας παρουσίασαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα με στόχους που παραμένουν υψηλοί στην νέα χρονιά Παρ’ ότι το ρόστερ

διαφοροποιήθηκε, η διοικητική συνέπεια και σταθερότητα αποτελούν εγγύηση για ήρεμη... πλεύση στον χαντμπωλικό Φίλιππο, οι άνθρωποι του οποιου αναφέρθηκαν στους στόχους της νέας αγωνιστικής χρονιάς, οι οποίοι παραμένουν υψηλοί, και συνάμα παρουσίασαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα χθες στις 3μ.μ. στον πολυχώρο της “ΕΛΙΑΣ”, με τον Δημήτρη Καρολίδη (που φέτος ανέλαβε καθήκοντα υπευθυνου τύπου του συλλόγου) να προλογίζει και να συντονίζει αυτήν την πρώτη άτυπη συγκέντρωση γνωριμίας και... συστάσεων ανάμεσα σε διοίκηση, παίκτες και δημοσιογράφους. Ο... καινούργιος Φίλιππος, με “φρέσκα” πρόσωπα τους Ηλία Σεβαστίδη (ανακοινώθηκε χθες - τα τελευταία δυο χρόνια αγωνίζονταν στην Πυλαία και πιο πριν στον ΠΑΟΚ), Πέτρο Μπουκοβίνα, Αντώνη Κόντη και τους... γνώριμους Εκι Βραζάλιτσα, Θάνο Κωστακίδη, Μπάμπη Δομπρη και Κώστα Κορωνά (μιλάμε επι της ουσίας για παίκτες που αγωνίστηκαν στην ομάδα και επιστρέφουν), ενω επίκειται και η απόκτηση ενος ξένου αριστερόχερα ιντερ (του Βόσνιου Ράχιμιτς) αλλά και των άλλων παιδιών που παραμένουν, είναι αυτοί που θα... σηκώσουν το βάρος της καινούργιας προσπάθειας στην προσεχή αγωνιστική χρονιά. Οσο για το τι είπαν παράγοντες και παίκτες, δεν έχετε παρά να διαβάσετε παρακάτω.

 

«Θα συνεχίσουμε όλοι μαζί την ομάδα για να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο. Ενωμένοι σαν μια γροθιά να πάμε τον σύλλογο εκεί που του αξίζει. Μας ενδιαφέρει και η ανάπτυξη, είναι μέσα στους στόχους μας, θέλουμε να βγάζουμε παιδιά. Αρχηγός θα είναι ο Σταύρος Παπαδόπουλος» τόνισε ο πρόεδρος του Φιλίππου Γιώργος Φύκατας.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Στέργιος Διαμάντης σημείωσε: «Πάμε όλοι μαζί. Ξεκινάμε ένα πλάνο 5ετιας – 8ετίας. Στόχος ο σύλλογος να απαρτίζεται από παιδιά της πόλης και της περιοχής και με κάποιες προσθήκες. Μετά από ένα νταμπλ και με τον κόσμο της πόλης που αγαπά τον σύλλογο, θα πάμε πολύ καλά. Εκτός από τις επιστροφές, αποκτήσαμε και τον Ηλία Σεβαστίδη και περιμένουμε έναν αριστερόχειρα. Θα είμαστε κοντά στον προπονητή. Εύχομαι να είμαστε καλά στην υγεία και να ευχαριστηθούμε αυτό που θα κάνουμε».

Ο προπονητής Στέλιος Σεϊρεκίδης υπογράμμισε: «Είναι σημαντικό να είμαι σε έναν σύλλογο κόσμημα. Έχουμε ένα πλάνο 5ετιας – 8ετίας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να πρωταγωνιστήσει η ομάδα. Η ομάδα έχει σπουδαίες δυνατότητες και έχουμε σημαντικούς ανθρώπους στον σύλλογο».

Ο Σταύρος Παπαδόπουλος τόνισε: "Η ιστορία του συλλόγου είναι μεγάλη και τους διαλέξαμε γιατί πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουν. Οι νέοι οφείλουν να διατηρήσουν την ιστορία. Καλό αγώνα στην διοίκηση και στον κόουτς εύχομαι να μας βάλει σε τροχιά πρωταθλητισμού".

Ο Γιώργος Χατζόγλου επεσήμανε: «Το πόσο μεγάλος είναι ο σύλλογος το βλέπουμε στα παιδιά που έχουμε σήμερα, τον εγγονό του Διογένη Ρούσσου, ο γιός του Δομπρή και του Τριανταφυλλίδη. Παιδιά που έπαιξαν οι μπαμπάδες τους. Ο σύλλογος δεν είναι μικρομάγαζο. Είναι σύλλογος ιστορικός και σύλλογος της πόλης. Ο καθένας έβαλε ένα πετραδάκι ή έναν βράχο για να είμαστε εδώ τώρα. Κάποιοι εκτός Βέροιας, ας μην θεωρήσουν την ευγένειά μας ως αδυναμία. Η λόγχη του Φιλίππου είναι κοφτερή. Όλα τα προβλήματα που είχε ο σύλλογος τα ξεπερνούσε εκ των έσω. Όλα αυτά που περνάμε αυτό το καλοκαίρι, μας λυπούν. Σε αυτό το όραμα που έχουμε όλοι μας, αυτό είναι ένα μικρό εμπόδιο».

Ο αντιπρόεδρος Μάκης Σουβατζόγλου ανέφερε: «Τα παιδιά που ήρθαν, πρέπει να ξέρουν ότι ο Φίλιππος είναι μεγάλος σύλλογος και μπορεί να τους δώσει το κάτι παραπάνω. Εύχομαι να είναι υγιείς. Να ευχαριστήσω και αυτούς που δεν είναι στην ομάδα μας, διότι επέλεξαν να φύγουν. Τους εύχομαι υγεία και καλή τύχη σε ότι κάνουν».

Ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης σημείωσε: «Ο Φίλιππος μεγάλος σύλλογος και πάνω από πρόσωπα. Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά που δεν είναι μαζί και συνέβαλαν πέρσι στην κατάκτηση του νταμπλ, είτε μέσα είτε έξω από το γήπεδο. Θέλω να ευχαριστήσω και στα παιδιά που ήταν πέρσι και συνεχίζουν. Το βάρος που θα κουβαλήσουν φέτος είναι μεγαλύτερο. Στα νέα παιδιά που ήρθαν, είναι εγνωσμένης αξίας και επενδύσαμε πάνω τους. Στους μικρούς θα πώ, ότι πέρσι δημιουργήθηκε με ελκυστική βιτρίνα και πρέπει να προσπαθήσουν με σκληρή δουλειά. Τους θέλουμε πρώτα καλούς ανθρώπους, καλούς επιστήμονες και καλούς ανθρώπους. Ο Φίλιππος θα είναι παρών με χάντμπολ υψηλών προδιαγραφών σε πείσμα κάποιων που δεν το βλέπανε. Η διοίκηση θα είναι δίπλα στο τμήμα και ο Φίλιππος θα πρωταγωνιστήσει».

Ο Παναγιώτης Σαράφης, αφού υπενθυμισε πως «σήμερα ξεκινάμε την 39η συμμετοχή του Φιλίππου στην Α1», συμπλήρωσε: «Είμαστε ο μοναδικός σύλλογος που το έχει κάνει. Ένα από τα οράματά μας είναι να είναι γεμάτο το γήπεδο και να έχουμε πολλούς χορηγούς. Ο σύλλογος ανήκει στην πόλη, δεν ανήκει σε κανέναν».

Ο Γιάννης Γκιλιόπουλος, παλαίμαχος χαντμπολίστας είπε: «Εμείς οι παλαίμαχοι θα είμαστε διαρκώς δίπλα στην ομάδα και θα προσπαθούμε να λύνουμε προβλήματα».

Ο Ανέστης Δομπρής, παλαίμαχος χαντμπολίστας, σημείωσε: «Η παρέα του Γιάννη Γκιλιόπουλου, μαζεύτηκε από διάφορα αθλήματα από τον Διογένη Ρούσσο και έκαναν τον Φίλιππο Βέροιας. Εμείς οι παλαίμαχοι θα είμαστε οι θεματοφύλακες αυτού του συλλόγου. Οι επιλογές της διοίκησης είναι οι καλύτερες από αυτές που μπορούν να γίνουν. Είμαι Φίλιππος και το μάτι μου γυαλίζει».

Ο Πέτρος Μπουκοβίντας από την πλευρά των παικτών ανέφερε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Με σκληρή προσπάθεια, θα καταφέρουμε πολλά πράγματα. Θα είμαστε μια γροθιά. Εύχομαι υγεία πάνω από όλα και να έχουμε μια καλή χρονιά».

«Η πόρτα είναι ανοιχτή

σ’ όποιον θέλει να επιστρέψει»

Σε ερώτηση που έγινε για το τι έγινε και δεν βρίσκονται σήμερα στην ομάδα παίκτες όπως ο Σανίκης και ο Μπαντής, ο Γιώργος Φύκατας απάντησε: «Λυπούμαστε που δεν είναι σήμερα μαζί μας. Η πόρτα είναι ανοιχτή, όποτε αποφασίσουν, να επιστρέψουν, σε οποιοδήποτε πόστο». «Ο χρόνος τα γιατρεύει όλα. Ο Σανίκης έγραψε την δική του ιστορία, εδώ ανδρώθηκε και οι άνθρωποι που τον αγαπάμε είμαστε εμείς».Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

 

 

REAL ESTATE
CONTACT US

Κ.ΜΠΟΥΘΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

Διεύθυνση: ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ 195 ΒΕΡΟΙΑ

Τηλέφωνο: 2331 064600

Fax: 2331 066455

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: www.imerisia-ver.gr

FOLLOW US
 PHOTO GALLERY
 Imerisia-ver.gr