21Φεβρουάριος2017

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter της Ημερήσιας για να λαμβάνετε νέα μας, κατευθείαν στο mail σας.

Κλονίστηκε το πρωί της Δευτέρα η κυβέρνηση συνεργασίας του Αντώνη Σαμαρά έπειτα από την πληροφορία ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης, αρνήθηκε να υπογράψει το νέο πακέτο μέτρων.

Περισσότερα...

Οι συναντήσεις που είχε ο Κώστας Σκανδαλίδης με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο στην προσπάθεια του δεύτερου να «συνετίσει» τον πρώτο είδαν το φως της δημοσιότητας. Η άλλη συνάντηση, αυτή του Σκανδαλίδη με τον Ανδρέα Λοβέρδο δεν «διαφημίστηκε» και πολύ…

Περισσότερα...

Η λίστα Lagarde έχει μπλοκάρει το διαδίκτυο, ενώ η τηλεόραση και οι εφημερίδες που την έχουν αναδείξει σ’ ένα εξαιρετικά προσφιλές θέμα, τη χρησιμοποιούν ως βασικό μέσο αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τα πραγματικά προβλήματα που σήμερα αντιμετωπίζει ο λαός.

Περισσότερα...

Εκδήλωση με θέμα «Ο ρόλος των κομουνιστών στην εθνική αντίσταση» πραγματοποίησαν, στο «Στέκι Νεολαίας», η κομουνιστική νεολαία Ελλάδας και η πανελλήνια ένωση αγωνιστών εθνικής αντίστασης. Παράλληλα προβλήθηκε και τανία σχετικά με την εθνική αντίσταση.

Περισσότερα...

Ιδιαίτερα βαρύ είναι το κλίμα που επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στο ΠΑΣΟΚ. Με αναταραχή ξεκίνησε η ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή για τις αποκρατικοποιήσεις, η οποία κορυφώθηκε με το τελεσίγραφο του κ. Βενιζέλου προς τα μέλη της Κοινοβουλευτικής  Ομάδας εν όψει της ψήφισης των νέων μέτρων.

Περισσότερα...

«Φωτιές» υπόσχεται να ανάψει ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης με τις αποκαλύψεις που θα κάνει σχετικά με ονόματα που στη λίστα Λαγκάρντ, που σχετίζονται με offshore και υπουργούς.

Περισσότερα...

 

 

REAL ESTATE
CONTACT US

Κ.ΜΠΟΥΘΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

Διεύθυνση: ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ 195 ΒΕΡΟΙΑ

Τηλέφωνο: 2331 064600

Fax: 2331 066455

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: www.imerisia-ver.gr

FOLLOW US
 PHOTO GALLERY
 Imerisia-ver.gr