breaking news Νέο

Αποφασίζουμε για το μέλλον της ομάδας

Αποφασίζουμε για το μέλλον της ομάδας

Σήμερα Παρασκευή στις 9 το βράδυ στο ξενοδοχείο Αιγές, πραγματοποιείται η συγκέντρωση που είχε προαναγγείλει εδώ και αρκετό καιρό, ο πρόεδρος του ΔΣ του ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ Αγάπιος Αναστασιάδης, με την προσέλευση των φιλάθλων και γενικότερα όσων ενδιαφέρονται για την τύχη της ποδοσφαιρικής εκπροσώπου της πόλης μας μετά και την φετινή της περιπέτεια να είναι ελεύθερη.

Σήμερα λοιπον, εκτός όλων των άλλων, οι Βεροιώτες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να πληροφορηθούν απο πρώτο χέρι ποιά σενάρια από αυτά που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα ισχύουν και κατά πόσο είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν, γιατί όπως και να το κάνουμε όλα έχουν και μια δεύτερη πλευρά.

Αν λόγου χάρη αποφασιστεί η αύξηση των ομάδων θα παίξει σημαντικό ρόλο απο το πόσο εκτεταμένη θα είναι. Γιατί αν είναι περιορισμένης ισχύος τι λέτε δεν θα πιέσουν οι πρωταθλήτριες των ΕΠΣ που δεν κατάφεραν να κερδίσουν την άνοδο τους, μέσα από τους αγώνες μπαράζ, να συμπεριληφθούν αυτές στην νέα Γ' Εθνική, πόσο μάλλον που οι προκηρύξεις των Ενώσεων αφήνουν παραθυράκι ανόδου σε μια τέτοια περίπτωση;

Η σημερινό λοιπόν συγκέντρωση έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και δεν αποκλείεται να αποκαλυφθούν γεγονότα του παρασκηνίου της χρονιάς που ολοκληρώθηκε και αναφερόμαστε σε εσωτερικά και όχι μόνο, θέματα της ομάδας, αλλα κυρίως έχει ενδιαφέρον επειδή θα αποφασιστεί η πορεία που θα επιλέξει να βαδίσει από δω και πέρα ο ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ σε όποιο πρωτάθλημα κι αν αγωνιστεί. Και αυτό κατά την άποψη μας προέχει τη συγκεκριμένη στιγμή. Να παρθούν σωστές αποφάσεις και η ομάδα που θα στηθεί να έχει στέρεες βάσεις.

Εξυπακούεται φυσικά οτι θα γίνει και ο απολογισμός της χρονιάς που πέρασε, ο καταμερισμός των ευθυνών, γιατί δίχως αυτοκριτική πάντα ελοχεύει ο κίνδυνος τα λάθη του παρελθόντος να επαναληφθούν.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής