breaking news Νέο

Β' Κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα

Β' Κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των πλεϊ οφ και των πλεϊ αουτ της Β' κατηγορίας. Μια διαδικασία που τις περισσότερες αγωνιστικές είχε τυπικό χαρακτήρα αφου με εξαίρεση την 3η θέση που διεκδικούσαν ο Σταυρός και οι δυο εκπρόσωποι της Νάουσας στην κατηγορία, ο Ολυμπιακός και ο Αχιλλέας οι υπόλοιπες θέσεις είχαν βρει κάτοχο.

Διαδικαστικό χαρακτήρα λοιπόν είχε και η τελευταία αγωνιστική με την πρωταθλήτρια της κατηγορίας την ΑΕ Καψόχωρας να επιβεβαιώνει την ανωτερότητα της περνώντας και  μέσα από τον ανεβασμένο αγωνιστικά Σταυρό στον δεύτερο γύρο με νίκη.

Αντίθετα ο δεύτερος Διαβατός έμεινε στο ισόπαλο 0-0 στο Δημοτικό Στάδιο της Νάουσας με αντίπαλο τον Αχιλλέα.

Στο άλλο παιχνίδι των πλεϊ  οφ ο Ολυμπιακός Νάουσας παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ κέρδισε τελικά εκτός έδρας την Αγία Βαρβάρα με 3-1.

Στην διαδικασία των πλεϊ αουτ που επισης είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα στο ντέρμπι της ουράς στον 1ο όμιλο η Βεργίνα νίκησε τον Αχθο Αρούρη εκτός έδρας με 3-2, ενω στον 2ο η Ακαδημία της Βέροιας επίσης εκτός έδρας συνέτριψε την Δόξα Ασωμάτων με 7-1.

Στη μοναδική εκκρεμότητα που απομένει στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας οι δυο ουραγοί των δυο ομίλων ο Αχθος Αρούρης και η Δόξα Ασωμάτων θα δώσουν αγώνα μπαράζ με τον ηττημένο να αποχαιρετά την κατηγορία.

 

Τα αποτελέσματα

Πλεϊ οφ

Σταυρός - Καψόχωρα         2-3

Αχιλλέας Ν. - Διαβατός       0-0

Αγία Βαρβάρα - Ολυμπιακός Ν.  1-3

 

Πλεϊ αουτ

1ος Ομιλος

Παλαιοχώρι - Συκιά   3-1

Αχθος Αρούρης - Βεργίνα  2-3

 

2ος Ομιλος

ΑΕ Ποντίων - Ραχιά   2-1

Ασώματα - Ακαδημία Β.      1-7

Ρεπό: Λευκάδια


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής