breaking news Νέο

Γ' Εθνική: Τίτλοι τέλους

  • Γ' Εθνική: Τίτλοι τέλους
  • Γ' Εθνική: Τίτλοι τέλους

Τίτλοι τέλους για τον ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ και τον Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, τους δύο εκπροσώπους της Ημαθίας στην Γ' Εθνική, καθώς αποχαιρετούν τα εθνικά πρωταθλήματα και τη νέα περίοδο θα αγωνίζονται στην Α' κατηγορία της Ημαθίας. Και τα αποχαιρετούν με άδοξο τρόπο, με μόλις οκτώ (αρ. 8) νίκες σε 34  παιχνίδια πρωταθλήματος ο ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ και δύο (αρ. 2) η Αγία Μαρίνα, από τις οποίες τη μία στα χαρτιά, δίχως αγώνα!!!

Κάθε άλλο παρά αντάξια λοιπόν της ιστορίας της Ημαθίας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η φετινή εκπροσώπησή της στην μικρότερη εθνική κατηγορία της χώρας μας και κυρίως του ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ που υποτίθεται ήρθε στη ζωή των φιλάθλων της Ημαθίας, για να αποτελέσει τη συνέχεια της ιστορικής "Βασίλισσας του Βορρά" , την οποία εμείς θα το επαναλάβουμε κι ας κινδυνεύουμε να χαρακτηριστούμε γραφικοί, φρόντισαν να διαγράψουν από τον ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας μας, αφού προηγουμένως την απαξίωσαν κάποιοι περαστικοί από την πόλη  και την ομάδα.

Βέβαια αυτό που προέχει αυτή τη δύσκολη στιγμή για το ποδόσφαιρο της Ημαθίας, είναι το αύριο, η συνέχειά της. Ο ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ βρίσκεται στο σημείο μηδέν. Ευκαιρία λοιπόν να δημιουργηθούν σωστές βάσεις, να ανέβει με σωστή διαχείριση, μέχρι εκεί που μπορούν να τον φτάσουν οι άνθρωποι που έχουν μείνει δίπλα του και στους οποίους οφείλουμε να δώσουμε τα εύσημα, για την προσπάθεια που καταβάλουν να κρατήσουν ζωντανή την ομάδα, έως ότου βρεθεί ο παράγοντας, που θα έχει την οικονομική δυνατότητα, αλλά και την καρδιά, να τον εκτοξεύσει. Όμως όλα αυτά έχουμε χρόνο να τα πούμε στα ρεπορτάζ που θα ακολουθήσουν.

 

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ - ΑΒΑΤΟ 1-2

Αναμενόμενη κατάληξη είχε το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος της ΒΕΡΟΙΑΣ, με αντίπαλο τον Αρη Αβάτου. Δίχως ψυχολογία και εθισμένοι στην ήττα, από τα αλλεπάλληλα στραβοπάτημά τους, οι ποδοσφαιριστές της ΒΕΡΟΙΑΣ, αν και καλύτεροι από τους αντιπάλους τους και παρότι προηγήθηκαν στο σκορ στο 55' με γκολ του Μπλέτσα, τελικά έφυγαν για ένα ακόμη παιχνίδι, το τελευταίο του πρωταθλήματος για τη φετινή σεζόν, με σκυμμένο το κεφάλι, από το γήπεδο, με τον Αρη Αβάτου να ισοφαρίζει στο 75' με πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Γράτσιανης και εκτέλεσε εύστοχα ο Αναγνωστόπουλος και δέκα λεπτά αργότερα, στο 85' με τον ίδιο παίκτη να πετυχαίνει και ένα δεύτερο γκολ και να δίνει την νίκη στην ομάδα του.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Δώνης (Κωνσταντινίδης - Κλεισιάρης).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ:  Τσανασίδης, Γιαννόπουλος, Βασιλακάκης, Γράτσιανος, Ζε Εσόνο (61’ Βασιλειάδης), Μπλέτσας, Πανταζέλος, Μπάλλας (77’ Μιχαηλίδης), Ντόγος, Γανόπουλος (46’ Χατζηπάντος), Φασίδης.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Σοφούλης, Φούντας, Κουτσούμπας, Βασιλάκης, Θεοδωρόπουλος (46’ Ψεμματάς), Καρυπίδης (84’ Βαφειάδης), Γκιορτζίνης, Καραμανίδης (46’ Μαραγκός), Παπαχρήστου, Αναγνωστόπουλος (90’ Μπάμπαλης), Θεολόγου.

 

ΘΕΡΜΗ - ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ 4-0

Με ήττα και μάλιστα με ευρύ σκορ, αποχαιρέτισε την Γ' Εθνική και μετά ένα χρόνο επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια, το τοπικό πρωτάθλημα, η ομάδα της Αγίας Μαρίνας. Στο τελευταίο της παιχνίδι η περσινή πρωταθλήτρια της Ένωσής μας, έχασε στη Θέρμη δίκαια με 4-0.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 4' με τον Τσακιρίδη, με το 1-0 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στα τελευταία είκοσι λεπτά του αγώνα η ομάδα της Θέρμης πέτυχε άλλα τρία τέρματα με τους Βαβλιάκη (από τα 11' βήματα ) στο 70' με τον Κολέτσι στο 80' και τον Πιπερά στο 83', διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μπριντζής (Μισυρλή - Αναστασίου).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ: Φωτιάδης, Πορτοκαλάς (53’ Ασήμογλου), Δημόπουλος, Παπαστεριανός, Κουρέλλας, Βαβλιάκης, Τσιάτσιος (73’ Πιπερής), Μαρούδας (53’ Κολέτσι), Τσακιρίδης (80’ Σολωμονίδης), Γαβαλίδης (53’ Αγγελίδης), Γεωργιάδης.

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ:  Μυλωνάς, Τότσκα, Ράδης, Τσολάκης, Τζαλίλης (25’ λ.τ. Κοσέογλου), Μουστάκας (46’ Γαλόπουλος), Λέκα (46’ Καραγιάννης Β.), Καραγιάννης Α., Δημητρούσης, Αντωνίου (75’ Σιδηρόπουλος), Θεολόγου.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΒΕΡΟΙΑ - Αβατο         1-2

Θέρμη - Αγία Μαρίνα 4-0

Χανιώτη - Ορεστιάδα 0-0

Ευκαρπία - Κρηστώνη        3-1

Παραλίμνιο - Πανθρακικός 1-3

Χρυσούπολη - Επανομή    4-0

Πετεινός - Μηχανιώνα         0-3

Δόξα Δράμας - Βαρβάρα    5-1

Καβάλα - Αγγελοχώρι         3-0 (α.α.)

 

Γράφει ο Νίκος Καμπούρης


ΘΕΡΜΗ - ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ 4-0

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής