breaking news Νέο

Β' Κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Μικροεκπλήξεις στα πλεϊ οφ

Β' Κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Μικροεκπλήξεις στα πλεϊ οφ

Μια αγωνιστική πριν ολοκληρωθεί η διαδικασιία των πλεϊ οφ και των πλεϊ αουτ της Β' κατηγορίας και όλα έχουν ξεκαθαρίσει.

Η Καψόχωρα που είναι η πρωταθλήτρια της κατηγορίας και ο Διαβατός κερδίζουν τα δυο εισιτήρια της ανοδου στην Α' ενω ο 3ος Σταυρός θα περιμένει την έκβαση των αγώνων μπαραζ για την άνοδο στην Γ' Εθνική και την τύχη της πρωταθλήτριας της Ενωσης μας Αλεξάνδρειας σ' αυτά για να μάθει την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται.

Οσον αφορά τα πλεϊ αουτ με την ήττα του Αχθου Αρούρη από το Παλαιοχώρι και την νικη της Βεργίνας επί της Συκιάς, ξεκαθάρισε και η τελευταί εκκρεμότητα. Ο Αχθος Αρούρης που τελικά κατετάγη τελευταίος στον 1ο όμιλο θα είναι ο αντίπαλος της Δόξας Ασωμάτων που επίσης κατετάγει τελευταία στον 2ο όμιλο στον αγώνα μπαράζ που θα ακολουθήσει με τον ηττημένο να αποχαιρετά την κατηγορία.

Η προτελευταία πάντως αγωνιστική των πλεϊ οφ έκρυβε μικροεκπλήξεις.

Ο Διαβατός που είχε προγραμματίσει και πανηγυρική ατμόσφαιρα για την επάνοδο του στην Α' κατηγορία έχασε στο γήπεδο του από τον εκπληκτικό στον Β' γύρο Σταυρό με 0-2, δίχως βέβαια αυτό το αποτέλεσμα να επηρεάσει την βαθμολογική του θέση ενω η Καψόχωρα στο πέμπτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με γκολ του Γιώργου Κίτσα κατάφερε να αποφύγει την ήττα από την Αγία Βαρβάρα.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ        

Πλεϊ οφ

Αγία Βαρβάρα - Καψόχωρα         2-2

Διαβατός - Σταυρός   0-2

Ολυμπιακός Ν. - Αχιλλέας Ν.      1-0

 

Πλεϊ αουτ

1ος Ομιλος

Βεργίνα - Συκιά 2-1

Αχθος Αρούρης - Παλαιοχώρι    1-2

 

2ος Ομιλος

Ακαδημία Β. - ΑΕ Ποντίων 2-2

Ραχιά - Λευκάδια        4-2


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής